Het juiste adres voor een huidverbetering

Ben je op zoek naar een goed adres voor een huidverbetering, kijk dan eens op de website van de Beauty Lounge. Hier heb je zoveel mogelijkheden onder één dak dat het zeker de moeite waard is om eens op hun website te gaan kijken. Hier kunnen zij voor iedere huidtype de beste behandeling geven. Natuurlijk wordt eerst gekeken wat voor een soort huidtype je hebt en daarna wordt er pas een behandeling besproken. Maar ook kan je hier goed terecht voor verschillende massages, zoals een hotstone behandeling en nog veel meer om op te noemen. huidverbetering

Wat een super behandeling

Omdat ik al jaren met een verouderde huid rond loop en geen enkele zalf hier verandering aan heeft gebracht, heb ik een afspraak bij de Beauty Lounge gemaakt voor een huidverbetering. Na analyse van mijn vel in mijn gezicht hebben zij een behandeling op  touw gezet. Natuurlijk werd alles eerst met mij besproken voordat er aan de behandeling werd begonnen. Omdat ik er al zo lang tegenaan zat te hikken, waren mijn verwachtingen bijzonder hoog. Door middel van Peeling Expert is mijn behandeling van start gegaan en ik kan zeggen met een bijzonder goed resultaat.

Na één behandeling al een super resultaat

Mijn verwachtingen waren hoog, maar het resultaat veel en veel hoger. Wat was ik blij toen ik na de allereerste keer naar huis ging. Mijn huid zag er na één behandeling al bijzonder goed uit, dit kon alleen maar beter worden. Niet alleen mijn gezicht zag er stralend uit, ik kon voor het eerst in jaren weer lachend in de spiegel kijken. Kan iedereen met dit soort problemen dan ook aanraden om een gesprek bij deze salon aan te gaan voor een huidverbetering.

Een bijzonder mooie salon

Niet alleen de salon heeft een zeer rustgevende uitstraling, maar ook de medewerkster heeft een rustgevend effect. Tijdens de behandelingen voelde ik mij dan ook bijzonder op mijn gemak. Niet alleen waren dit zeer prettige behandelingen, want elke keer voelde ik mijn huid steeds meer ontspannen. Door de behandeling waren de dode huidcellen verwijderd en hierdoor kon de huid die hieronder zat glansrijk naar voren komen. Door gebruik te maken van bepaalde professionele huidproducten heb ik eindelijk kunnen bereiken wat ik nu heb bereikt. Een voordeel is dat deze producten ook in de salon te verkrijgen zijn en hierdoor kan ik de behandeling thuis voort zetten.  huidverbetering

Een lekkere massage

Normaal zal je denken aan een Beauty Lounge dat deze alleen voor vrouwen is, maar niets is minder waar. Meestal als ik hierheen ging voor een huidverbetering, ging mijn man mee voor een lekkere massage. Eigenlijk zal je versteld staan wat voor een behandelingen hier allemaal mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een manicure, een nagelbehandeling, maar ook een hotstone massage en zelfs epileren vallen onder de mogelijkheden. Heb je ook interesse gekregen om hier een afspraak te gaan maken, kijk dan eens op de website voor de vele mogelijkheden. Zelf ben ik hier zeer onder de indruk van, want mijn huid ziet er jaren jonger uit en dat straal ik nu ook uit.