Stormparaplu’s leverancier voor iedereen

Ik ben al jaren lang ondernemer en tegenwoordig heb ik een nieuwe manier van promotie bedacht voor mijn bedrijf door wat hulp van mijn broer. Het gaat namelijk over producten bedrukken zoals bijvoorbeeld een Stormparaplu’s leverancier. Mijn broer en ik hebben namelijk alle twee een restaurant en het gaat vrij goed de laatste tijd. We willen alleen toch nog wat meer klanten zien binnen te halen. De klanten die we nu hebben zijn over het algemeen klanten die vaker langs komen. We proberen echter ook wat nieuwe mensen deze kant op te lokken alleen dit is moeilijker dan gedacht. Vandaar dat we dus opzoek zijn gegaan naar nieuwe technieken. Zo zijn we dus het internet op gegaan. Bekijk de website: http://www.stormparaplus.nl

Op het internet zoeken naar nieuwe marketing technieken.

De zoektocht begon zoals iedereen gewoon bij Google. Je gaat wat zoekwoorden bedenken en dan zoeken. Wij hadden als zoekwoorden voornamelijk promotie technieken, materialen en hulp. Zodoende kwamen we op een website terecht waar wat tips op stonden in verband reclame maken voor je bedrijf. Er stond dat je dus het beste reclame kon maken door middel van promotie materiaal. Denk dan aan het bedrukken van producten zoals een Stormparaplu’s leverancier. 

Aangezien ons dit wel wat leek zijn we opzoek gegaan naar een leverancier

Dit hebben we ook gedaan via Google zo kwamen we terecht op een website die deed aan allerlei producten bedrukken. Hier onder viel dus ook de Stormparaplu’s leverancier die we zagen en ons wel erg interessant leek. Aangezien we dus ook zeker niet te veel wilde betalen hebben we goed de overige websites bekeken. Wat ons opviel was wel dat bij deze leverancier de prijs een stuk lager lag. Hierdoor hebben we besloten om contact op te zoeken en een bestelling te plaatsten. 

We hebben een  bestelling geplaatst

Dit ging vrij gemakkelijk je kon namelijk de Stormparaplu’s leverancier selecteren. Daarna kon je nog extra producten kiezen als je dit zou willen. Via het programma kan je ook meteen een afdruk maken die je op de producten wil hebben en zie je een voorbeeld. Mocht je helemaal kaar zijn dan kom je op het betaling’s scherm waar je kunt aangeven hoe je zou willen betalen. Hier kan je gemakkelijk aangeven dat je voor I-deal kiest. Dit is een gemakkelijke manier aangezien je meteen digitaal kan overmaken.

De bestelling binnen gekregen.

Een aantal dagen later kregen we de Stormparaplu’s leverancier al binnen en konden we ze gaan gebruiken. Alles zat netjes in de verpakking en was aanwezig. Al snel merkten we na dat we de producten gingen gebruiken dat er een stijgende lijn zat in het aantal klanten. Er werden meer boekingen gedaan en hier waren we erg blij mee. We hadden niet verwacht dat het zo snel al effect zou gaan hebben. Mocht je zelf een bedrijf hebben en wat meer aan promotie willen gaan doen dan raad ik je zeker aan deze website eens goed te bekijken!