Luxe sauna bestellen doe je niet elke dag.

1 Een luxe sauna koop je niet elke dag maar na dit artikel ga je er zeker wel over nadenken. Een sauna is super leuk om te hebben om de volgende redenen. Stel je voor je kom thuis van een lange werkdag en je bent toe aan een beetje ontspanning. Dan is het voor veel mensen overheerlijk om dan een resort op te zoeken en lekker even te ontspannen. Helaas zijn de prijzen van resorts tegenwoordig wel duur en niet iedereen heeft altijd tijd. Vandaar dat het dus een stuk gemakkelijk is als je gewoon een luxe sauna thuis zou hebben. Dit scheelt je zeker in reizen en belachelijke entree prijzen, die zijn tegenwoordig niet misselijk. 

Veel geld besparen met een slimme keuze!

Als je dus kiest voor een Luxe sauna dan bespaar je over het algemeen wel veel geld. Dit komt door dat je geen duur abonnement hoeft te nemen en je hoeft dus ook niet elke keer ergens heen te rijden. Het scheel je ook erg veel moeite je pakt namelijk een handdoek uit de kast en gaat lekker in de sauna zitten. Naar mijn mening is dit toch veel beter.

Hoe zit het met de levering.

Ik kan uit eigen ervaring spreken dat bestellen bij Bodyfit heel handig en gemakkelijk gaat. Je hebt namelijk een ruime keuze uit Luxe sauna van groot tot klein. De kleuren en opties kan je ook helemaal zelf bepalen. Stel je zou bijvoorbeeld een aantal boxjes willen hebben waar je muziek op kunt zetten dat is ideaal. 1

De website leren kennen door mijn zus.

Mijn zus heeft een best ruim huis met alles er op en eraan en dus ook een sauna. Ik was een keer bij haar thuis en ik mocht toen gebruik maken van haar Luxe sauna. Die was zo fijn aangezien we ook daarvoor nog zijn wezen tennissen. Na dat ik de sauna uit kwam voelde mijn spieren weer heel goed aan. Alles was lekker ontspannen en voelde goed aan. Zo was de kramp uit mijn nek ook verdwenen waar ik al een maand last van had. Iedereen zou dit moeten hebben, het is zo goed voor je lichaam. Na mijn bezoek vroeg ik aan mijn zus waar ze de sauna vandaan had en zij vertelde mij dus over de website van Bodyfit.

Na thuiskomst meteen op de website gaan kijken.

Bij aankomst thuis begon het zo te kriebelen dat ik zelf ook een sauna moest hebben. Zodoende heb ik dus de laptop gestart om eens te kijken naar wat ze allemaal beschikbaar hadden op de website van Bodyfit. Het eerste wat mij opviel is dat ze niet alleen sauna’s hadden maar nog veel meer leuke dingen. Denk aan zwembaden, bubbelbaden, spa’s en nog veel meer. Toen ik dit zag dacht ik echt ik moet even de recensies lezen zo’n groot bedrijf moet wel goede service leveren. Een beetje verder kijken op Google en ik kom al allemaal goede verhalen tegen. Dit gaf mij veel vertrouwen om iets te bestellen op de website!

Ik wilde zelf ook graag een sauna hebben.

Aangezien ik de goede verhalen las en zelf ook een sauna wilde hebben besloot ik dus maar om contact op te nemen. Na een telefonisch gesprek over een Luxe sauna die ik was tegen gekomen op de website kwam ik tot conclusie dat ze een hele  fijne service hebben. Vandaar dat ik ook eens sauna heb besteld.2

De levering van de sauna.

Na dat ik ook een sauna had besteld was het alleen nog wachten op de levering. Bij de levering hoorde ook installatie. Een tijdje later kreeg ik de sauna binnen met 2 heren van het bedrijf die het zouden installeren. De heren waren zo goed en snel dat ik amper heb meegeholpen. Ze wilden alleen weten waar alles moest en daar kon ik dus mee helpen.3

installatie van de sauna.

Het installeren van de sauna ging best makkelijk aangezien er alleen een waterleiding hoefde te zitten en een stoompunt voor de elektriciteit. Verder hoefde ze niet perse iets af te breken of weg te graven dat scheelt weer. Anders zit je namelijk weer binnen met al die rotzooi en dat wil je natuurlijk niet hebben in huis voor een sauna.

Ik raad het iedereen zeker aan.

De installatie en alles is heel goed gelopen. Ik maak al een tijdje gebruik van de sauna en hij doet het zeker prima. Mocht je opzoek zijn naar een Luxe sauna dan raad ik het je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Bodyfit!4