Lieve geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes

Kiss geboortkaartjes

Wie zijn we?

 

Kissgeboortekaartjes is een website die lieve geboortekaartjes ontwerpt. We bevinden ons op Nieuwendijk 42-44 5662 AG Geldrop en zijn telefonisch elke werkdag te bereiken tussen 9 en 17u op het nummer (+31)(0)40-2868310 of via e-mail info@kissgeboortekaartjes.nl.

 

Lieve geboortekaartjes

 

Wat doen we?

 

Via onze website www.kissgeboortekaartjes.nl kan je kiezen uit verschillende thema’s en afbeeldingen die je op het geboortekaartje kan plaatsen. Hierbij kan je kiezen uit verschillende thema’s zoals dieren, bloemen, babyfoto enzovoort. Vervolgens kan je er een tekst bij schrijven, een afbeelding toevoegen of verwijderen en deze aanpassen naar je wensen. Je kan zelf de positie en de kleur van de tekst en de positie van de foto kiezen. Je kan via onze website switchen tussen de voorzijde en de binnenzijde van het kaartje om een zo groot mogelijke creatieve vrijheid te geven.

Ons aanbod

Geboortekaartjes kunnen worden besteld in elke gewenste hoeveelheid met een minimum van 9 stuks. De prijs van een geboortekaartje bedraagt steeds €1,50, deze prijs bevat alle kosten (ontwerp, print, verzending en btw). De prijs van de enveloppen zit niet in de prijs van het kaartje inbegrepen. De prijs voor een envelop bedraagt inclusief btw €0,25 per stuk. Het formaat van een geboortekaartje bedraagt gevouwen 13,5 x 13,5 cm en past perfect in de door ons geleverde enveloppen.Lieve geboortekaartjesKwaliteit:
Kwaliteit komt bij kissgeboortekaartjes.nl op de eerste plaats! Alle kaartjes bestaan uit 350 gram glans papier waardoor de stevigheid van het kaartje gegarandeerd wordt.
Proefdruk: Indien je een proefdruk wenst, kan je die éénmalig GRATIS verkrijgen. De aanvraag voor een tweede en volgende proefdruk kost je steeds €1,50 per kaartje.
De proefdrukken worden bezorgd door PostNL en passen in je brievenbus. Grotere bestellingen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Indien je de bestelling geplaatst hebt op een werkdag vóór 14.00 uur, wordt het diezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag op het gewenste adres bezorgd.
Wat zijn de verzendkosten? De bezorging van de geboortekaartjes en de enveloppen is in Nederland en België helemaal GRATIS!
Klachten Indien u klachten heeft vragen u vriendelijk uw klacht via e-mail, reguliere post en/of telefonisch door te geven zodat wij een gepaste oplossing kunnen vinden.